Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Στοιχεία πιστωτικής κάρτας

Στο γραφείο μας παρέχονται, ηλεκτρονικές υπηρεσίες με χρέωση ,και δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας. Το γραφείο μας έχει επιλέξει τους πιο ασφαλείς τρόπους πληρωμής μιας υπηρεσίας που διατίθεται με χρέωση. Συγκεκριμένα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προβεί σε απευθείας μεταφορά του ποσού της χρέωσης σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου ή να κάνει χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας του μέσω της ειδικής πλατφόρμας συναλλαγών της Pay Pal.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο χρήσης είναι υποχρεωμένος προκειμένου να προβεί στην ολοκλήρωση της συναλλαγής να εισέλθει είτε σε περιβάλλον πληρωμών με απροσπέλαστα συστήματα ασφαλείας της τράπεζας της επιλογής του είτε στο απροσπέλαστο σύστημα ασφαλείας της Pay Pal. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις η συναλλαγή και η χρέωση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ούτε της ιστοσελίδας μας, ούτε του γραφείου μας ούτε του SERVER στον οποίο φιλοξενείτε η ιστοσελίδα αλλά από αποκλειστικό περιβάλλον των τραπεζών αλλά και της Pay Pal. Έτσι, οποιαδήποτε στοιχεία δηλώσετε στην ηλεκτρονική εφαρμογή τόσο της τράπεζας σας (WEB – Banking ) όσο και της κάρτας σας δεν γίνονται γνωστά στην ιστοσελίδα μας ή στο γραφείο μας. Το απόρρητο των συναλλαγών αυτών διατηρείται από τα ιδρύματα πληρωμών και συγκεκριμένα από την τράπεζά σας ή από τη Pay Pal.

Πληρωμή με αντικαταβολή:

Με τη μέθοδο αντικαταβολής πληρωμής, πληρώνετε το κόστος της παραγγελίας τη στιγμή της άφιξης του. Η διαδικασία αυτή έχει επιπλέον χρέωση 1,5€.

Για πληρωμές με αντικαταβολή το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή ύψους 50% επί του συνολικού ποσού για όσες παραγγελίες υπερβαίνουν τα 200€. Σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής της, παρακαλούμε επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός λογαριασμού: GR2301714010006401146960843

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΓΚΙΤΖΕΛΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ