Thessaloniki
Η Θεσσαλονίκη είναι η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Μακεδονίας στη βόρεια Ελλάδα και η δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας, μετά την πρωτεύουσα Αθήνα.
Όταν πρόκειται να μιλήσεις για την κουζίνα της Θεσσαλονίκης και τις γαστριμαργικές συνήθειες των κατοίκων της θα πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσεις ότι το φαγητό στη Θεσσαλονίκη δεν αφορά μόνο τον κορεσμό της πείνας. Διαθέτει από τις μεγαλύτερες ποικιλίες φαγητών και γλυκών που εντυπωσιάζουν με τη νοστιμιά και την εμφάνισή τους.
Η ώρα που θα αφιερώσουν οι Θεσσαλονικείς τόσο στην παρασκευή όσο και στην κατανάλωση του φαγητού είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία, με τελικό σκοπό την ικανοποίηση ή καλύτερα την τέρψη των γευστικών τους αδένων και την απόλαυση αμφότερων όσων συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία.
Η ώρα που θα αφιερώσουν οι Θεσσαλονικείς τόσο στην παρασκευή όσο και στην κατανάλωση του φαγητού είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία, με τελικό σκοπό την ικανοποίηση ή καλύτερα την τέρψη των γευστικών τους αδένων
Η ώρα που θα αφιερώσουν οι Θεσσαλονικείς τόσο στην παρασκευή όσο και στην κατανάλωση του φαγητού είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία, με τελικό σκοπό την ικανοποίηση ή καλύτερα την τέρψη των γευστικών τους αδένων